فولاد کویر و رویکردی نوین در مدیریت منابع طبیعی
فولاد کویر و رویکردی نوین در مدیریت منابع طبیعی
رئیس هیئت مدیره فولاد کویر در حاشیه بازدید جمعی از اساتید و دانشجویان منابع طبیعی بیان کرد:
فولاد کویر و رویکردی نوین در مدیریت منابع طبیعی
به گزارش ارتباطات فولاد کویر، جمعی از اساتید و دانشجویان مقطع دکترای رشتههای منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه کاشان از پروژه نهال کاری، پروژه فولادسازی، کارخانه فرآوری آب و بخشهای مختلف خط تولید این شرکت بازدید به عمل آوردند.
رئیس هیئت مدیره فولاد کویر در این بازدید با اشاره به اهمیت مدیریت منابع طبیعی اظهار داشت: در شرایطی که منابع آبی ما در بحران قرار دارد صنعت باید نیاز آبی خود را از منابع غیر متعارف مانند آبهای شور، لب شور و فاضلابها تامین کند. فولاد کویر از سال 95 به این موضوع اندیشه بود و طرح پژوهشی آن را آغاز کرده بود که در نهایت با احداث کارخانه فرآوری آب و خرید 7.8 درصد از ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب کاشان و تبدیل این فاضلاب به آب مقطر با تکنولوژی بسیار مدرن، از آن در خطوط تولید استفاده می کند.
دکتر حسینزاده با اشاره به پروژه فولادسازی و اهمیت رعایت الزامات محیط زیستی آن گفت: برای اولین بار در ایران، فولاد کویر آران و بیدگل برای جذب گردوغبار، از تکنولوژی مدرنی استفاده خواهد کرد که توانایی مدیریت آلایندگی آن با شیوههای اروپایی رقابت میکند چرا که میتواند کیفیت هوا در خروجی سیستم را با ذرات معلق زیر 5پیپیام ارائه کند که این به نوبه خود بی نظیر است چرا که در ایران مصوب هیئت وزیران در این باره عدد 80 پی پی ام است.
وی همچنین در پایان به سهم ارز آوری و اثر اقتصادی صنایع اشاره کرد و گفت: صنعت فولاد که بهعنوان یک صنعت مادر شناخته میشود نقشی کلیدی در تأمین نیازهای داخلی، ایجاد فرصتهای شغلی گسترده برای جامعه و ارزآوری کشور دارد؛ بهطوریکه صادرات این شرکت تنها در سال گذشته حدود ۳۰۰ میلیون دلار ارزآوری داشته است.